When Marriage and Mercy Collide Conference

Typical Schedule

A typical conference consists of Friday night and Saturday until about 4:00 PM but I am happy to adjust the conference to whatever serves you and your church family best. At times, churches will choose to have me stay and preach on Sunday. In those cases, I typically preach a message on forgiveness that would fit well with the marriage conference as well as serve the broader church family who did not attend the conference.

Guidelines

- Be willing to cover the cost of promoting the event and take care of all registration, etc.
- If flying, allow Brad and Vicki to purchase their own airline tickets (they don't fly first class
 and reimburse him for the tickets. If driving, please reimburse him for mileage.
- Cover the cost of Brad and Vicki staying in a hotel during the conference preferably one near the church or event site, as well as one that has a breakfast and exercise room.
- Be willing to purchase, directly from the publisher (P&R), a case of Brad's book, Gospel Treason, and then be responsible for having a table on site at the conference to sell them or make them available in your normal resource area. Typically, selling the books at \$10/each will cover your cost [You can purchase a case direct from P&R by calling 1-800-631-0094, ext. 1 (Order Dept.) or email sales@prpbooks.com.]
- Be willing to print outlines that correspond to each conference session in a handout or notebook format, so that registrants can track with the main points, quotes, etc. Also, have PPT available in each session that Brad can use with his talks.
- Honorarium and additional expenses will be discussed before confirming a conference date.

Booking in Advance

Because of my primary calling and responsibilities as Lead Pastor of Grace Fellowship Church (leading, preaching, counseling, etc.), I can only accept a limited number of outside invitations each year. Additionally, since most churches are interested in events during the Spring and Fall each year, weekends that I'm available fill up quickly, so that I am usually booking conferences 12-18 mos. in advance or longer. E-mail <u>bradbigney@graceky.org</u> to learn more about booking this conference.

Examples of Past Conferences (next page)

WHEN MARRIAGE AND MERCY COLLIDE Iowa, APRIL 7-8TH 2017

Friday

6:00 Check in

6:20 Worship

6:45 Session 1 – Laying the Foundation [55 min.] 7:35 break

7:50 Session 2 – Solving Problems [50 min.]

8:40 Prayer and closing

8:45 Dismiss: encourage "mini date" out before heading home

Saturday Morning

8:30 Arrival/Worship

8:45 Session 3 – Adding Mercy [50 min.]

9:35 break

9:50 breakout sessions: men and women [55 min.]

- Vicki: 'Ten Things I Learned the Hard Way'
- Brad: Man to Man 'What I Wish I'd Known Before I Said I Do'

10:45 break

11:00 Session 4 – Choosing Forgiveness [45 min.] 11:45 Q&A with Brad and Vicki [45 min.] 12:30 prayer, final remarks, dismiss

12:30-3:00: Grace staff take Brad and Vicki to lunch, then to airport no later than 2:30

4:43 – Flight home to CVG

WHEN MARRIAGE AND MERCY COLLIDE Jacksonville, APRIL 25-27, 2019

Friday

- **4:00** Q&A with CFC counselors
- 5:30 Chic Fila supper on site

6:45 Session 1 – Laying the Foundation [55 min.]

7:40 break (10 mins)

7:50 Session 2 – Solving Problems [50 min.]

8:40 Prayer and closing

8:45 Dessert provided at D5-6 and D1-2 for resources.

Saturday Morning

8:00 Provide Continental Breakfast adults only in Gym. Check-in, kids, programs

8:45 Session 3 – Celebrating Oneness [50 min.]

9:35 break (15 mins.)

9:50 Breakout Sessions: Men and Women [55 min.]

- Vicki: 'Ten Things I Learned the Hard Way' (South Aud.)
- Brad: Man to Man 'What I Wish I'd Known Before I Said I Do' (North auditorium)

10:45 break (15 mins. Men reset gym at this time)

11:00 Session 4 – Choosing Forgiveness [45 min.]

11:45 Q&A with Brad and Vicki [45 min.]

12:30 prayer, final remarks, dismiss

12:30-2:00: CFC Marriage L-Team, Pastors Tony, Doug and wives have lunch with Brad and Vicki on campus, then take to airport.

WHEN MARRIAGE AND MERCY COLLIDE KS, 2021

Friday, Feb 5

7:00 Check-In

7:30 Worship

7:45 Welcome

8:00 Session 1 Laying the Foundation

50 min.

- 8:50 Break & Dessert
- 9:00 Game Time
- 9:45 Close of evening and Prayer

Saturday, Feb 6

- 8:30 Arrival with light breakfast
- 9:00 Worship
- 9:15 Session 2 Solving Problems 45 min.

10:00 Break, Giveaways

10:20 Session 3Choosing Forgiveness45 min.

11:05 Break, Giveaways

11:15 Breakout	Women:	Ten Things I Learned the Hard	
45 min.		Way	
	Men:	What I Wish I'd	Known
		Before I Said 'I Do'	
12:00	Q&A with	Brad and Vicki	20 min.

12:20 Close of Marriage Conference and Prayer